Over ons

Boonstra Schadevoertuigen is een groothandel gespecialiseerd in schadevoertuigen met altijd een wisselende voorraad van circa 750 voertuigen. Vanuit onze vestiging in Drachten op het bedrijvenpark Drachten-Azeven kopen en verkopen wij schadevoertuigen naar binnen- en buitenland.

Ons aanbod omvat niet alleen personenauto’s maar o.a. ook bedrijfsauto’s, vrachtauto’s brommobielen, motoren, scooters, recreatievoertuigen, aanhangwagens, opleggers, machines en agrarische voertuigen.

Veel van onze schadevoertuigen verkrijgen wij via verzekerings-en/of leasemaatschappijen uit binnen- en buitenland. Uiteraard is het ook mogelijk om uw schadevoertuig aan ons aan te bieden. Indien gewenst kunnen wij de bij ons aangekochte schadevoertuigen ook transporteren naar de door uw gewenste bestemming in Nederland en België.

Van maandag tot vrijdag staat ons enthousiaste verkoopteam, aan de Dopplerlaan 4, voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Naast een bezoek aan ons bedrijf is het natuurlijk ook mogelijk om uw vragen per e-mail, whatsapp of telefonisch aan ons te stellen.